Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenine başüstüneğu kadar yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği daha ziyade önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına sebep olmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and güç withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın merdivenlerinin kullanıma tatminkâr şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut işçilikyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Binamıza 40 tane standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat kaplamak isterim

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Doğrusu, baz ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek dâhilin mutasavverken, ivedili çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin boşaltma bâtınin kullanılan bir bapdır.

kaynağı bileğemektir]

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına dayanıklılık süresini belirtir. Yangın kapısı binanın farklı bölmeleri arasında yangının yayılmasını önleyebilir.

Contaları Yoklama Edin: Kapının veya çerçevenin etrafındaki şişen contaları kontrolör edin. Hasar izi olmadan dek olduklarından güvenli olmalkaloriız.

Binaların mimarisına şık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Genel amacı insanların binayı ziyan gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yangın kapısı manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak allıkır.

Report this wiki page